Panell de productores

Maria Colomer

Graduada en Comunicació Audiovisual (UPF, Barcelona) i amb un màster en Cinema (KU, Copenhagen), la Maria va ser productora de ‘Why Stories’ a ‘The Why Foundation’ i va treballar en projectes documentals com «Magaluf Ghost Town» o «A Storm Foretold». També va gestionar adquisicions per a la plataforma ‘Docsville’. Actualment, és Productora Executiva i Coordinadora de Producció a Nanouk Films.

Ariadna Dot

Ariadna Dot és productora a Lastor Media des del 2014 i ha treballat amb alguns dels directors més reconeguts de l’escena catalana contemporània com Elena Martín Gimeno (“Creatura”, Premi a la millor pel·lícula europea de la Quinzena de Cineastes de Cannes, 2023), Carla Simón (“Alcarràs”, Ós d’Or de la Berlinale 2022), Clara Roquet (“Libertad”, Setmana de la crítica de Canes 2021), Mikel Gurrea (“Suro”, Premi FIPRESCI a la secció oficial del Festival de Sant Sebastià 2022) o Carlos Marques-Marcet (“Polvo serán”, Festival de Toronto 2024 i “10.000KM”, nominat als EFA 2015).

Anna Moriagriega

Pausa Dramática Films, productora catalana de cinema independent, destaca per promoure talent jove i abordar la diversitat. El seu primer curtmetratge, «El tren de l’alegria», va ser candidat als Goya 2024. Amb sis curtmetratges produïts, ara treballa als llargmetratges «Riure» (Jordi Boquet), «Retratos de intimidad» (Camila Pineda), «La Maldita Trinidad» (Erik Rodríguez) i «Longquán» (Adrià Guxens).

Sendy Palomino

Sendy Palomino Vivar (Barcelona, ​​1991) és graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Pompeu Fabra. Va treballar durant set anys com a productora en publicitat, on va desenvolupar la seva passió i habilitats en producció audiovisual. La seva carrera a la indústria cinematogràfica va començar al departament de màrqueting de Filmax, una de les principals productores i distribuïdores de cinema a Espanya. El 2023, va ser promoguda a productora executiva de Filmax, rol que exerceix actualment.

Gerard Marginedas

Productor executiu a l’empresa Distinto Films. Entre les seves produccions trobem: “Vasil”, l’òpera prima de la directora valenciana Avelina Prat, estrenada al Festival Internacional de Varsòvia i guanyadora del premi a millor actor a la Secció Oficial de SEMINCI; “Mamífera” de Liliana Torres, premi a millor interpretació a la Secció Oficial de SXSW (Austin, Texas); i el curtmetratge guanyador del Premi Goya “Suc de síndria” (2019), que es va estrenar a la Berlinale.

Alba Bosch

Graduada en Comunicació Audiovisual a la UPF. Al 2016 s’incorpora a Oberon des d’on dissenya el desenvolupament de projectes com “La hija de un ladrón” de Belén Funes (Concha a la millor actriu y Goya a la millor direcció novell). Darrerament ha produït “Las Buenas Compañías” de Sílvia Munt; “La Abadesa” de Antonio Chavarrías; “Miralles”, un documental de Maria Mauti o “Los Tortuga” de Belén Funes, entre d’altres.