Masterclass

Masterclass distribució:

Pablo Menéndez

Pablo Menéndez és diplomat en direcció cinematogràfica. El 2009 cofunda Marvin&Wayne, distribuïdora i agència de vendes dedicada al cinema de curta durada i especialitzada en l’estratègia a festivals, on és responsable de la selecció d’obres.
S’ha encarregat del llançament de curtmetratges com Timecode (Juanjo Giménez), Palma d’Or a Cannes i nominada a l’Oscar, “Suc de síndria” (Irene Moray), premiada a la Berlinale, o “Els desheretats” (Laura Ferrés), primer premi a la Setmana de la Crítica de Cannes.

Masterclass producció executiva:

Marc Guanyabens

Graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Al 2015 funda la productora Fractal. Ha produït nombrosos documentals i curtmetratges entre els quals destaca The Real Truth About the Fight (Andrea Slavicek, 2023), estrenat a La Sémaine de la Critique del Festival de Cannes i la sèrie Asfalt (Lastor Media i Goroka), estrenada al 3Cat. Combina la seva labor com a productor amb la de Professor Associat de la Universitat Pompeu Fabra.

Masterclass rodatges sostenibles:

Ana Méndez

Ana Méndez és cofundadora de Mrs Greenfilm. Llicenciada en Ciències Biològiques i especialitzada en Ecologia per la Universidad Complutense de Madrid. Mrs. Greenfilm va néixer el 2021 i des de llavors, ha participat en més de 90 projectes audiovisuals dissenyant i implementant mesures de sostenibilitat.